Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Hecht 1805 S 5IN1 elektromos önjáró fűnyíró

1800 W, 46 cm
Egységár (darab):
Bruttó: 139.990 Ft
Nettó: 110.228 Ft
Cikkszám:
HECHT1805S5IN1
Márka:
Hecht
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Hecht fűnyírókHecht elektromos (230V) fűnyírók

Leírás

A HECHT 1805S nagyon közkedvelt elektromos fűnyíró, ami a jó felszereltségének köszönhetően sokféle funkciót tölthet be. A fűnyíró alapja a masszív fém ház, ami nemcsak elég masszív, de kellően védi a gép kezelőjét a kés által feldobott tárgyaktól. Az erős váz ellenére a fűnyíró súlya csak 31,2 kg. Az acél késeket az 1800 W teljesítményű elektromos motor hajtja meg, a kések munkaszélessége 460 mm. Ezért a fűnyírót akár 1200 m2 terület rendszeres nyírására ajánljuk. A vágási magasság központilag állítható, hét állásban, 25 – 75 mm tartományban egy robusztus kar segítségével, ami a fűnyíró házán van elhelyezve. A fogantyú rögzítése nagyon erős, így az egyáltalán nem mozog, mégis a szárnyas anyáknak köszönhetően nagyon egyszerűen leszerelhető. A fogantyú magassága állítható, ami nagyon megkönnyíti a szétszedését tároláskor. Nagy előnye a motor kapcsoló kar, ami a fogantyún végig húzódik, így akár egy kézzel is lehet irányítani a gépet, miközben a másik kezével biztonságosan tudja a vezetéket irányítani. A gépen biztonsági kapcsoló is található és a vezeték feszülését megakadályozó fül.
 
A termék előnyei:
  • 60 literes gyűjtőkosár, ami mechanikus telítettség jelzővel van ellátva. A kosár hátsó részén van egy csappantyú, amit a levegő áramlása szabályoz. A levegő áramlásának változásával, amit a kosár telítődése okoz, a csappantyú állása változik, így a gép kezelője állandóan visszajelzést kap a kosár telítettségéről.
  • „MULCSOZÓ” funkció: A fűnyíró tartozékaként mulcsozó készletet is adunk, amivel eldugítja a gyűjtőkosárnál lévő kidobónyílást, és a speciálisan kialakított késeknek köszönhetően a gép a füvet nagyon apróra darabolja össze. Ez az apróra darabolt fű leesik a gyökerekhez, ahol természetes trágyaként viselkedik. Érdekes, hogy ez a réteg nem nyomja el e füvet, hanem ellenkezőleg, védi a nedvesség elpárolgásától, így segíti elő az egészséges növekedését.
  • „EDGE CUTTING” funkció: Az ügyesen kialakított háznak köszönhetően a falak és kerítések mellett a kések elérik a pázsit szélét. Ezáltal a fűszegélynyíróval történő igazítás lényegesen leegyszerűsödik és felgyorsul, és sok esetben erre az utólagos munkára egyáltalán nincs is szükség.
  • Az elektromos hajtásnak köszönhetően a fűnyíró kezelése nagyon egyszerű. Azt a hátrányát, hogy munka közben ügyelni kell a vezeték helyzetére, ellensúlyozza, hogy kevesebb karbantartást igényel, mint a benzinmotoros fűnyírók, üzemeltetése is költséghatékonyabb.
Műszaki adatok:
Teljesítmény: 1800 W
Munkaszélesség: 46 cm
Gyűjtőkosár: 60 l
Vágási magasság: 25-75 mm
Ajánlott terület: 1000 m2
Kerekek átmérője (első/hátsó): 8/11“
Ház: fém ház
Oldalkidobó
Mulcsozó betét
Önjáró
Tömeg: 31.2 kg
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Stihl termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
kozmashop.hu
Termékajánló
Abraboro termékek
Fiskars termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció