Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Gardena EcoLine indulókészlet

• EcoLine csapelem adapterrel
• EcoLine tömlőelem
• EcoLine vízmegállító
• tisztító locsolópisztoly
13 mm (1/2") és 15 mm (5/8") tömlőkhöz, 26.5 mm (G 3/4") és 33.3 mm (G 1") menetes vízcsapokhoz
>80% újrahasznosított műanyagból készült.
Egységár (készlet):
Bruttó: 9.706 Ft
Nettó: 7.643 Ft
Cikkszám:
18900-20 W
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

Leírás

Indulókészlet locsolópisztollyal
Az EcoLine Indulókészlet adapterrel, tömlőelemmel és két különböző vízsugarú, vízmegállítós locsolópisztollyal rendelkezik: teljes vízsugárral a tisztítási munkákhoz és gyengéd permetezéssel a kertöntözési feladatokhoz. A vízsugár fokozatmentesen állítható.
 
Fenntarthatóan készült
Az EcoLine Indulókészlet fenntartható módon készült, a felhasznált műanyag több mint 90 százaléka újrahasznosított anyag.
 
Esztétikusra tervezett
Az EcoLine Indulókészlet megjelenése időtlen és stílusos, tökéletesen illeszkedik a kertbe vagy a teraszra.
 
Tartósra épített
A kiváló minőségű és válogatott anyagok magas minőséget biztosítanak. Az EcoLine Indulókészlet minden eleme tartós és masszív.
 
Időjárásálló
Hideg időben és ragyogó napsütésben egyaránt, akár egész évben a kertben maradhat az EcoLine Indulókészlet a fagy- és UV-védelemnek köszönhetően.
 
Fröccsenés elleni védelem
A csapelem fröccsenés elleni védelemmel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt, fröcskölés és gond nélkül, közvetlenül a csapból feltöltsd a vödröket és locsolókannákat.
 

A GARDENA EcoLine Indulókészlet a fenntarthatóság és a funkcionalitás ideális kombinációja a kertben. A locsolópisztolyt, csapelemet, adaptert, tömlőelemet és vízmegállítót tartalmazó indulókészlet biztosítja a kerti tömlő biztonságos csatlakoztatását a csaphoz. A készletben felhasznált műanyag több mint 90 százaléka újrahasznosított anyagból, főként háztartási hulladékból készült. A készlet nem csak elegáns, de a minőségi gyártásnak köszönhetően hosszú élettartamú is. Az újrahasznosított műanyag mellett a fém alkatrészekhez 35 százalékban újrahasznosított rozsdamentes acélt használtak. A diszkrét, de elegáns dizájnkoncepció az alapfelszerelésnek olyan stílusos és időtálló megjelenést kölcsönöz, amely tökéletesen illik a kertedhez vagy teraszodhoz. A locsolópisztolyon lévő 2 az 1-ben vízsugár optimális megoldást kínál a különböző helyzetekhez - legyen szó a tisztítási munkákhoz szükséges erősebb vagy öntözéshez a lágyabb sugárról; a vízsugár fokozatmentesen állítható. A készletben található vízmegállító lehetővé teszi, hogy a tartozékot - például locsolófejről öntözőrúdra vagy esőztetőre - a vízcsap használata nélkül cserélje ki - a víz automatikusan leáll, amikor a locsolófejet kiveszed és újraindul, amint az új tartozékot csatlakoztatod. A GARDENA EcoLine készlet kompatibilis az 1/2" - 5/8" (13-15 mm) tömlőkkel, valamint alkalmas a 26,5 mm (G 3/4") és 33,3 mm (G 1") menettel rendelkező vízcsapokhoz. A csapelem az okos Fröccsenés elleni védelemmel rendelkezik, amely koncentrált vízáramlást biztosít az öntözőkannák vagy vödrök tömlő nélküli, fröccsenésmentes feltöltéséhez. Az EcoLine Indulókészlet UV- és fagyálló, ezért egész évben kint hagyható. Németországban készült és ráadásul a GARDENA öt évnyi szavatosságot nyújt. Természetes választás a szenvedélyes kertészek számára. ReTh!nk - Az új EcoLine termékcsalád. Fenntarthatóan készült. esztétikusan megtervezett. Tartósra épített.

A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Stihl termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
kozmashop.hu
Termékajánló
Abraboro termékek
Fiskars termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció