Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Stihl MS 661 C-M benzines motorfűrész (láncfűrész)

91.1 cm3, 5.4 kW/7.3 LE, 50 cm, 7.5 kg, M-Tronic motorvezérlés
Egységár (darab):
Bruttó: 544.990 Ft
Nettó: 429.126 Ft
Cikkszám:
11442000323
Márka:
Stihl
Kosárba tesz

Leírás

  • Nagyon erős professzionális motorfűrész, környezetbarát 2-MIX motorral és M-Tronic motorvezérléssel. Automatikusan igazodik a környezeti feltételekhez, mindig optimális teljesítményt biztosítva.
  • Extrém igénybevételre tervezve, optimális teljesítmény-súly aránnyal, csökkentett vibrációval.
  • Továbbfejlesztett HD2 levegőszűrővel.
  • A legjobb ajánlatunk, ha fakitermelésről van szó.
  • A motorfűrészt a 30030005221-es vezetőlemezzel forgalmazzuk.
  • Vezetőlemez hossz: 50 cm (A motorfűrész típusától függően a tényleges vágáshossz a megadott értéknél kisebb lehet.)
 
Technikai adatok:
Lökettérfogat: 91,1 cm3
Teljesítmény: 5,4 kW
Teljesítmény: 7,3 LE
Súly (1): 7,5 kg
Teljesítménysúly: 1,4 kg/kW
Hangnyomásszint (2): 105 dB(A)
Zajteljesítményszint (2): 118 dB(A)
Rezgésgyorsulás, bal oldal (3): 6,9 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal (3): 5,6 m/s2
Fűrészlánc osztása: 3/8"
 
1) Üzemanyag, vezetőlemez és fűrészlánc nélkül.
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2m/s2
 
 
Felszereltség:
  • HD2-szűrő: ez a légszűrő távol tartja a finom port a motortól - a különösen hosszú élettartamért. A különleges alapanyagnak köszönhetően a szűrő mosás útján, pl. STIHL Variocleannel és meleg vízzel tisztítható.
  • Leállító gomb-funkció: mivel az M-Tronic a hideg- és melegindítást automatikusan felismeri, a kombinált karon csak egy indítási funkció szükséges. A szükséges üzemanyag-mennyiség mindig rendelkezésre áll. Azonnal gyorsítható - hidegindítás után is. A kezelőkar a kikapcsolás után magától visszaugrik az üzemi pozícióba.
  • STIHL 2-MIX motor: öblítéskor üzemanyagot nem tartalmazó légréteg keletkezik az égéstérben található elégetett üzemanyag és a forgattyúházban lévő friss üzemanyag között. Ez a réteg mérsékli a gázadagolás megváltoztatásakor fellépő, üzemanyagot is tartalmazó öblítési veszteséget, ezáltal óvja az embert és a környezetet.
  • STIHL M-Tronic (M): a gyújtási időpont és az üzemanyag mennyiségének teljesen elektronikus szabályozása, a külső körülmények figyelembevételével. Mindig optimális nyomaték és maximális fordulatszám. A karburátor manuális állítására többé nincs szükség.
  • Elvesztés ellen biztosított anya a lánckerékfedélen: egyszerű vágószerkezet csere, az anya elveszítésének veszélye nélkül. Nagy előny minden felhasználó számára.
  • Antivibrációs rendszer: a motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette a kiváló antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.
  • Dekompressziós szelep: a dekompressziós szelep az indításnál a hengerben lévő sűrített keverék egy részét távozni engedi. Ezáltal a szükséges húzóerő a behúzó kötélen jelentősen csökken, megkímélve ezzel a kezelő személyt és a motoros eszköz indítórendszerét is.
  • Ematic lánckenőrendszer: a STIHL Ematic rendszer az Ematic vezetőlemezből, az Oilomatic fűrészláncból és egy szabályozható adagolású, illetve csökkentett anyagtovábbítású olajszivattyúból áll. A láncolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerül, ahol szükség van rá. A lánckenő olaj felhasználása akár 50%-kal is csökkenthető.
  • Karburátor előmelegítés: a STIHL karburátor-előfűtéssel felszerelt fűrészeivel hideg időben sem lehet probléma: téli beállítás esetén előmelegített levegő áramlik a karburátor köré. Ez megakadályozza a karburátor befagyását. A nyári és a téli üzemmód egyetlen egyszerű mozdulattal állítható át.
  • Kompenzátor: a STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő növekvő elpiszkolódásánál is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.
  • Mennyiségszabályozós olajpumpa: lehetővé teszi a szükséglethez igazodó, pontos olajmennyiség adagolását. Az E jelölés a minden esetben elegendő olajmennyiséget biztosítja. Az olajadagolási mennyiség akár 50%-kal csökkenthető.
  • Oldalsó láncfeszítés: a fűrész láncfeszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja az éles fűrészlánccal való érintkezést.
  • QuickStop láncfék: a QuickStop láncfék védőmechanizmus a motorfűrészek használatában. A láncfék az első kézvédővel hozható működésbe, és a fűrészláncot a másodperc törtrésze alatt leállítja. Elegendő nagyságú visszaütésnél a QuickStop láncfék automatikusan működésbe lép.
  • STIHL ElastoStart: a kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket is megterhelik. Az ElastoStart ezt érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő rezgéscsillapító elem a húzóerőnek megfelelően elfordul, így lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.
  • Szerszám nélkül nyitható tankzárak: szabadalmaztatott speciális zár üzemanyag- és olajtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros berendezések tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak.
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Stihl termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
kozmashop.hu
Termékajánló
Abraboro termékek
Fiskars termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció